Clingse hengelaars

Switch to desktop

Rabo Clubkas Campagne 2019

 

Beste visvrienden,

 

Als club gaan we dit jaar terug meedoen aan “Rabo ClubSupport” van de Rabobank.

 

Bedoeling is om langs deze weg onze clubkas te spijzen met geld uit de pot van Rabobank voor de bouw van 8 nieuwe vissteigers langs de Kielweg aan de zestigvoetkreek.

 

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen stelt dit jaar € 180.000,- beschikbaar om te verdelen over de deelnemende Zeeuws-Vlaamse verenigingen/stichtingen a rato van de ingebrachte stemmen.

 

 

Wie mag/kan stemmen:

 

Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen op verenigingen en stichtingen die zich hebben opgegeven voor “Rabo ClubSupport”.

 

Indien je klant bent van de Rabobank ben je nog niet automatisch lid maar dien je je ook nog lid te maken van de Rabobank, tenzij je dit al bent (in dit geval ontvang je het ledenmagazine Dichterbij).

 

Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

 

Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

 

Wanneer kan men stemmen:

 

Van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober 2019 kan men stemmen.

 

 

Hoe meer stemmen we halen ten opzichte van andere verenigingen/stichtingen hoe meer geld we ontvangen uit de pot van € 180.000. Men zegge het voort.

 

 

Stem massaal op de Clingse Hengelaars en geef het door aan familie en vrienden want men hoeft geen lid te zijn van de Clingse Hengelaars om op de Clingse Hengelaars te stemmen!

 

 

Geef het door aan familie, vrienden en kennissen!

 

 

Voor onze Belgische leden:

 

Gelieve al jullie Nederlandse vrienden die klant zijn bij Rabobank te informeren en aan te sporen om hun stem uit te brengen voor de Clingse Hengelaars.

 

 

 

 

Alvast bedankt en met vriendelijke groeten,

 

Namens bestuur Clingse Hengelaars

 

Patric Everix

 

© Clingse hengelaars vereniging - webdesign: Graphic Avenue

Top Desktop version